2012. január 25., szerda

Különleges horoszkópos nyaklánc BAK - Jelenlegi ára: 390 Ft

Külöleges horoszkópos nyaklánc BAK medállal
Kapocs nélküli nyaklánc, a nyaklánc csúszó csomóval állítható megfelelő hosszúságúra. Nem allergizál. A medál(fa) átmérője 32mm. A zsinór(pamut) hossza a legrövidebb állapotban 20cm, a leghosszabban 40cm.
Bak jegy ismertetőjelei:
December 21. -Január 20
A Bak embert sokszor pesszimistának tartják, de ez inkább csak védekezés nála, hogy kellemesen csalódjék. Szereti az emberekeat próbára tenni, s örömet okoz számára, ha a próba sikerül, de akkor sem csalódott ha nem, hisz úgysem vár különösebb jót senkitől. Az e jegyben született embereket leginkább a céltudatosság jellemzi. Életüket annak szentelik, hogy elérjenek valamit. Bakok rendkívül öntudatosak, maximálisan hisznek saját képességeikben. Gyakran érzik úgy, hogy csak magukra számíthatnak. Ezt az emberek félreértik, hidegnek, távolságtartónak gondolják őket. Nem szereti két kézzel szórni a pénzt, inkább kétszer meggondol egy kiadást, minthogy egyszer felelőtlenül költekezzen.
A szerelemben nagyon magasra emeli a mércét, és csak nagyon sokára mutatja ki érzelmeit. Inkább hűvös és tartózkodó, gyakran óvatos. Ha megismeri társát, és közel engedi magához, igaz, melegszívű társ válik belőle, aki segítőkész a bajban is.
A nyaklánc ára 390ft.
Számlával azonnal postázom!!



Jelenlegi ára: 390 Ft

Az aukció vége: 2012-02-12 11:59
. Különleges horoszkópos nyaklánc BAK - Jelenlegi ára: 390 Ft