2012. január 18., szerda

Jimmy Neutron-eredeti dvd-bontatlan! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Jimmy Neutron (Intercom kiadás):
Eredeti dvd, bontatlan!
Magyar hang és felirattal.
Tartalom:
A házimacikat minden gyerek ismeri és a szívébe zárta, aki valaha is járt Disneylandben! A házimacik ugyanis a mesés Disney-vidámpark legrégebbi és legkedveltebb lakói közé tartoznak, zenés, vidám show-juk előtt mindig hosszú sorok kígyóznak. Nem csoda, ha a világ első vidámpark-attrakciója alapján készített filmje is éppen az ő figuráikra íródott!
A történet egy apró házimaciról szól, akit kismackó korában egy parkőr talált meg elhagyatva az erdőben. A maci egy embercsaládhoz került, akik saját gyermekükként nevelik. A kismedvévé érett maci egy napon azonban elszökik otthonról, azzal a feltett szándékkal, hogy ha törik, ha szakad, megkeresi igazi szüleit.
Kalandos útja során találkozik kedvenc country-zenekarával (amely történetesen szintén medvékből áll), és megtudja a szomorú hírt, hogy az együttes kedvenc klubját hamarosan a földdel teszi egyenlővé egy kapzsi és gátlástalan bankár.
Miközben két kétbalkezes rendőr próbál nyomára akadni a szökevény mackónak, hősünk elhatározza, hogy segít kedvenc zenekarának, és minden követ megmozgatva jótékonysági koncert szervezésébe fog a country-muzsikus macibanda-"barlang" megmentésére.
EXTRÁK:
Werkfilm (így készült) - Kamera előtt a Házimacik - álwerkfilm, maciinterjúkkal. (kb. 14 p. ) - MAGYAR FELIRATTAL
Audiókommentár - A rendező és két maci közreműködésével- MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - A házimacik koncertje Amerikáért - áldokumentumfilm sok zenével. (kb. 23 p. ) - MAGYAR FELIRATTAL
Videóklip - Krystal Marie Harris - The Kid In You (kb. 3 p. )
Interaktív vágószoba - Készítsd el a saját Házimaci videóklippedet!
.
 
 



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 21:59
. Jimmy Neutron-eredeti dvd-bontatlan! - Jelenlegi ára: 990 Ft