2012. január 18., szerda

VALÓDI TERM. BLOOD RED RUBIN DRÁGAKŐ 36,19ct - Jelenlegi ára: 1 Ft


***VÁSÁROLJON NAGYKER ÁRON! - MEGLÉVŐ ÁRUKÉSZLET KIÁRUSÍTÁSA - PÉNTEK ESTI MEGLEPETÉS AUKCIÓ***
***FANTASZTIKUS MÉRET, FORMA, SZÍN ÉS TISZTASÁG -TOPAAA MINŐSÉG***
HAMISÍTATLANUL VALÓDI, 100% TERMÉSZETES ÉS 100% KEZELETLEN, KÁPRÁZATOSAN SZÉP ÉS TISZTA, IGAZÁN NAGY MÉRETŰ, OVÁL GRAVÍROZOTT FAZETTÁLT VÉRVÖRÖS RUBIN DRÁGAKŐ (OPAK)
(Afrika)
FIGYELEM!
NEM FESTETT KVARC ÉS NEM IS SZIMPLA SZÍNEZETT ÁSVÁNY, HANEM VALÓDI OPAK DRÁGAKŐ, KEZELETLEN MIVOLTA RÉVÉN ILYEN ERŐS SZÍNBEN RENDKÍVÜL RITKA!!!
MINDEN DRÁGAKÖVÜNK VALÓBAN 100%-BAN TERMÉSZETES VALÓDI DRÁGAKŐ!
A DRÁGAKÖVEK ÉRTÉKE MESSZE MEGHALADJA A SZINTETIKUS KÖVEKÉT, LEGYENEK AZOK BÁRMILYEN TÖKÉLETESEK, NEM BESZÉLVE A GYÓGYÍTÓ HATÁSUKRÓL!!!
Ajánljuk ékszerkészítéshez vagy gyűjteménybe, és nem utolsó sorban kőterapeutáknak.
A VILLÁMÁR AZ ÉKKŐ VALÓS FORGALMI ÉRTÉKE!
Minden ékkőhöz Certificate-et (Eredetiségi Tanúsítvány) adunk.
!!! FOTÓGARANCIA!!!
A fotókat saját kezűleg készítettük mesterséges fényben, és valóban az aukció tárgyát képező követ ábrázolják
Súlya: 36, 19ct
Mérete: 22, 1x16, 9x10, 1mm
Színe: galambvér
Formája: ovál gravírozott fazettált
Tisztasága: opak
Kristályosodása: trigonális
Mohs-keménysége: 9
Csillogása: excellent
Kezelése: növényi olajjal színkezelt
Lelőhelye: Afrika
Egy drágakő a hűségért
A rubin az ókor óta a legszebb és legritkább drágakövek egyikének számít. A görögök minden drágakő anyjaként tisztelték. Emberemlékezet óta a szerelem és az élet erejét testesíti meg. A rubinon keresztül elérhetővé válik, hogy az emberek és a partnerünk ugyanolyan őszinték legyenek hozzánk, mint mi hozzájuk.
Lelki hatásai
A rubin ősidők óta a tiszta szeretet szerencseköveként volt ismeretes. Növeli a lelki és testi potenciált. A rubin a tartós szerelem és hűség bizonyítéka. A rubinon keresztül elérhetővé válik, hogy az emberek és a partnerünk ugyanolyan őszinték legyenek hozzánk, mint mi hozzájuk. Egy intuitív inspiráló védőkő és megóv az irigy emberek haragos kívánságaitól, a mindennapi intrikáktól és a gazdasági hátrányoktól. Segít bátran, kreatívan és koncentrálva keresztülvinni azt, amit tulajdonképpen akarunk. A visszafogottabb férfiakat vakmerőbbé és ösztönösebbé teszi. A rubin, ami az ókori Indiában a nap köve volt, nagyvonalú fiatalos életerőt ajándékoz. Támogatja az életörömöt, a szenvedélyt, a bátorságot, az erényt és a bátorságot. Erőt, dinamikát, vitalitást hoz, ösztönzi az aktívabb szexualitást.
Fizikai hatásai
Segítségünkre lehet vírus okozta betegségeknél, járványoknál, láznál, gyulladásoknál, a szív és a vérkeringés betegségeinél. Növeli az alacsony vérnyomást, erősíti a testi gyengeséget és megszabadít a letargiától. Javítja a látást, segít menstruációs panaszoknál, támogatja az anyagcserét, erősíti az idegeket és a csecsemőmirigyet. Segít gyermekbetegségeknél, súlyproblémáknál, leukémiánál és lépbetegségnél. Szabályozó tulajdonságain keresztül megóvja a vértesteket a vérszegénységtől, erősíti a védekező erőt és az immunrendszert és csökkenti a vérnyomást.
Egyéb jellemzők
A rubin neve a latin Rubeus szóból származik, ami pirosat jelent. A rubin az ókor óta a legszebb és legritkább drágakövek egyikének számít. A görögök minden drágakő anyjaként tisztelték. Emberemlékezet óta a szerelem és az élet erejét testesíti meg.
NAPI 5 DRÁGAKÖVÜNK VAN 1 FORINTOS LICITEN HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG!
NÉZZE MEG A TÖBBIT IS, NEHOGY LEMARADJON RÓLUK!
AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MINŐSÉGI TERMÉKEINKET, ANGYAL SZOBRAINKAT , FENG SHUI SZIMBÓLUMAINKAT ÉS SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ MANDALÁINKAT !
TOVÁBBÁ SZINTÉN SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
JELENLEGI POSTÁZÁSI FELTÉTELEK
* Az 5000 forint értékig szóló POSTAKÉSZ BORÍTÉKOS küldeményeket minden esetben elsőbbségi LNK ajánlottan küldjük, melynek összege: 390, -Ft
* Az 5. 000 forintot meghaladó borítékos küldeményt csak értéklevélként postázzuk, melynek Önt terhelő összege 365 forint + az ajánlott levél díja 370, -Ft: Összesen: 735, -Ft
* A 10 ezer forint feletti vásárlás esetében ígéretünkhöz híven az ajánlott postadíjat és a küldemény postai lezárását mi álljuk, így Önnek csak az értékbiztosítás díját kell kifizetnie, ami: 365, -Ft.
* 20. 000 forint feletti vásárlás esetén az értékbiztosított szállítást teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!
(No: L464/374. )



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 22:00
. VALÓDI TERM. BLOOD RED RUBIN DRÁGAKŐ 36,19ct - Jelenlegi ára: 1 Ft